Yoga är inte bara på mattan!

Det är alltid lika inspirerande att få ta del av era erfarenheter och tankar kring ert yogautövande. Hur yogan bidragit till förändring på olika plan och era upplevelser under ett yogapass. 

”På vårdcentralen sa de att, Tänk vad du blivit rak i ryggen! Ja, svarade jag då, och nu når jag högre upp i köksskåpen! Och det är tack vare yogan!”
Sagt av en liten dam på rullator som deltar på Medicinsk yoga på stol.

"Jag började med yoga hösten 2018 för att balans i tillvaron. När jag och min diabetessköterska kollade mina blodsockervärden senast, hade de gått ner så pass och nästan blivit normala. Vi diskuterade min insats och det vi kom fram till var att ”jag har börjat med yoga”. 
Deltagare på Kundaliniyogapass.

 Tack, nu har jag blivit av med tre timmars möte, allt det där tjattret som snurrade runt i huvudet. Och huvudvärken är också borta. 
Sagt av en man efter ett Medicinsk yogapass på stol.

Vi testade FamiljeYoga, min dotter och jag. Det var en jätteskön stund tillsammans och vi fick prova på lite olika övningar som både var enkla och lite mer krävande, det bästa var att vi kunde göra det utifrån vår egen förmåga, samtidigt som vi fick utmana oss lite. Det var en härlig aktivitet som vi gärna gör igen!
Susann är en mycket bra ledare med både glädje och närvaro i det hon gör och delar med sig av :)
Från mor och dotter på FamiljeYoga

Kommentera gärna: