Välj att Må Bra 2020!

Kundaliniyogan är mitt sätt att hitta lugn och balans. Jag vill dela med mig av mina egen yogaerfarenheter, så att även Du kan landa i något mer stabilt, något mer harmoniskt och medvetet.
Vi ställs ständigt inför att göra nya val i livet - den största utmaningen kan vara att göra val som just Du mår bra av!
 
  • Vad mår Du bra av?
  • Vad behöver Du göra MINDRE av?
  • Vad behöver Du gör MER av?

Frågar Du mig, rekommenderar jag varmt att Du unnar dig själv en stund på yogamattan!

Anmäl dig till vårens yogakurser!

Vad passar just Dig? Kundaliniyoga eller Medicinsk yoga på stol. Du kan även boka en djupgående och avslappnande yogamassaage, även den anpassad utifrån dina behov.  

Kundaliniyoga - Kursstart
Tisdag 14/1 kl. 17:00 och 19:00

Anmälan - se pdf file.

Medicinsk Yoga på stol - Kursstart
Måndag 13/1 kl.17:30 
Torsdag 16/1 kl. 9:00  och 10:00

Anmälan - se pdf file

Yogamassage - 
Unna dig en massage som öppnar upp och skapar förutsättningar för cirkulation och rörlighet.
För mer information - se pdf file

Yoga och massage i en oslagbar kombination-

som balanserar kroppen inifrån och ut!

Hemma igen efter en helg fylld med yogamasssge. Vi har praktiserat och själva fått ta del av djupgående massage, öppnat upp och skapat större rörlighet och cirkulation med hjälp av olika stretchpositioner. 

Jag har blivit rakare och mer smidig, det är en skön känsla att få mjuka upp stela höfter och att få sträcka kort muskulaktur. Nacken och axlarna har också fått sitt. 

Ett stort tack till Johan Westman och Vandana Jain som så professionellt förmedlar och inspirerar oss att utveckla denna helhetsmetod med fokus på hela kroppen!

Boka en massagetid! (klicka på pdf för mer info)

Må Bra tillsammas - Familjeyoga!

Jag kan med stolthet presentera en artikel i Yoga för dig!

Artikel i Yoga för dig nr 3 2019
Artikel i Yoga för dig nr 3 2019

I våras (2019) var en yogakollega till mig, Maja Didriksson, med på ett av mina Familjeyogapass (då kallade jag det Familjechilla). Hon ville skriva om hur barn och vuxna kan möta och ta del av yogan på ett lekfullt sätt. Nu kan även du läsa hennes artikel i Yoga för dig!

Ett stort tack till mina deltagare i gruppen och till Maja för att ni så generöst vill vara med och förmedla vinsterna med att yoga tillsammans!

I Yoga för dig, kan du även läsa artikeln "Yoga bra för det växande barnets hjärna" Enligt Bengt Ljungquist, forskare inom neurovetenskap, skulle det vara en stor samhällsvinst om barn utövade yoga i syftet att förebygga och även bearbeta stress. 


 

Klicka på bilden för mer informtion. Klicka på bilden för mer informtion.

Jag kan ju inte vara utan alla härliga och lekfulla möten på yogamattan! Så i juli kommer jag att hålla till ute i naturen, rättare sagt på Fåfängans Kultur och Trädgårscafe här i Nyköping! 

I den Förtrollade trädgården kommer det finnas alla möjliga små skogsväsen. Innan du följer med på en Sagovandring samlas vi på yogamattorna och bekantar oss med skogens magiska figurer!

Kom, så  skapar vi yogamagi tillsammans!

Vi ses kl. 12:30 eller 13:30 den 17/7, 18/7, 24/7, 25/7, 26/7 och 27/7. 

Yoga = en hållbart livsstil.

Ända sedan den dagen som jag tog beslutet att utbilda mig till Kundaliniyoga instruktör, har jag varit övertygad om att yogan fungerar. Att den fungerar på så många plan och påverkar mig positivt på så många sätt.

Det har däremot varit en liten utmaning att förmedla det till andra. Det tog ett tag innan jag insåg att jag inte kan övertyga andra om yogans förträfflighet, det är något som var och en behöver uppleva på egen hand. 

När jag nu håller Sara Hoys bok in min hand kan jag inte vara annat än tacksam. Det blir så tydligt att med yogan i ditt liv har du möjligheten att skapa en mer hållbar och hälsosam livsstil. Yogan går på djupet och ger dig stabilitet inifrån och ut.

Och det bästa av allt, även att göra lite gör skillnad! 
Men läs den inte bara ....

Klicka för mer info

It doesn´t matter if you know everything. The question is: Do you practice?"

Yoga = Balans

Tidningen Se Hit s. 16 -17. Tidningen Se Hit s. 16 -17.

Att skriva en artikel på ca 2 500 tecken om vad yoga betyder för mig, det var inte det lättaste! Men här är den! 

Kan ödmjuk konstatera att yogan är del av  mig, och jag är en del av yogan!

Klicka på bilden för att läsa artikeln.

Nu närmar sig sommaren och vi bara längtar ut. Visst är det härligt och energigivande med grönskan, solen, havet, vind och att få njuta av lata semesterdagar. 

Jag vill bara påminna om att yogan inte tar semester, den finns där för att ge dig kraft, energi och bidrar till en mer medveten närvaro. Så lämna trädgårdslandet, badstranden, husbilen och lekplatsen, var du nu befinner dig och gör mig sällskap!

I sommar har du flera möjligheter att låta yogan stärka dig och ge dig välbehövlig avkoppling. Låt dig inspireras av alternativen nedan.
 

Ha en hälig sommar! 

I höst kommer jag att leda 
  • Kundaliniyoga pass på Amrit yoga, Bagaregatan 3B, Nyköping.
  • Medicinsk yoga på Din Vårdcentral, Ängstugevägen 2, Nyköping.
  • Sago- och FamiljeYoga på Barnkulturcentrum, Prästgatan2, Nyköping.

Stort Tack till alla som besökte mig på Härliga Liv - Hälsomässa i Nyköping!

Söndag den 10 mars medverkade jag på Hälsomässan på Träffen här i Nyköping. Jag tycker att det är en härligt positiv upplevelse att få möta intresserade och få inspirera fler att börja yoga, fortsätta yoga, alternativt yoga på ett annat sätt.