FamiljeYoga – yoga tillsammans

Yoga + Naturen = MAGISKT

Magisk Sagoyoga på Fåfängan - klicka på bilden för mer info. Magisk Sagoyoga på Fåfängan - klicka på bilden för mer info.

Vårens Familjeyoga och Sagoyoga är avslutad och startar upp i höst igen.

Men ... jag kan ju inte vara utan alla härliga och lekfulla möten på yogamattan! Så i juli kommer jag att hålla till ute i naturen, rättare sagt på Fåfängans Kultur och Trädgårscafe här i Nyköping! 

I den Förtrollade trädgården kommer det finnas alla möjliga små skogsväsen. Innan du följer med på en Sagovandring samlas vi på yogamattorna och bekantar oss med skogens magiska väsen!

Kom, så  skapar vi yogamagi tillsammans!
Vi ses kl. 12:30 eller 13:30 den 17/7, 18/7, 24/7, 25/7, 26/7 och 27/7. 

 

FamiljeYogan startar igen i höst!½

TA EN VÄLBEHÖVLIG PAUS I ER VARDAG - ATT YOGA TILLSAMMANS kan stärka gemenskapen mellan barn och vuxna och hjälpa familjer att hitta ett lugn.

Prova på - 
Barnkulturcentrum  lördag den 7/9, 11:45 och 13.30.
Kurs start - 14/9 kl. 11:00 -11:45.

Familjeyoga är ett roligt och skönt sätt att få landa, hitta fokus, vara utan press och för en gångs skull inte behöva koncentrera sig på alla ”måsten”. Att yoga tillsammans barn och vuxna har så många fördelar, i stort och smått.

Vi utövar yogan på ett lekfullt och avslappnat sätt med mycket glädja och utan krav på prestation. Barn har yogan i kroppen, vuxna behöver hitta tillbaka till ett naturligt förhållningssätt till kropp och rörelse, det blir en win-win upplevelse! Yogan avslutas med en gemensam vila, där kropp och knopp för en möjlighet till avslappning. 

Målgrupp: barn 6 – ca 12 år + en vuxen, begränsat antal platser
Anmälan: ulrika.hagen@nbv.se eller tfn 0155-21 10 40

 

Är ni en föräldra-/barn grupp som är intresserad av att FamiljeChilla tillsammans?
Hör av er med sms till 073-201 52 75.