I vår 2020 gör Sago- och Familjeyogan ett uppehållUnder våren kommer jag göra ett uppehåll med Familje- och sagoyogan i NBV´s regi. Jag vill tacka Ulrika på NBV för ett inspirerande samarbete!
Det betyder inte att jag lägger ner min ambition att skapa magiska  möten på yogamattan för dig och ditt barn. 

Så håll ögonen öppna! 

 FamiljeYoga – yoga tillsammans

Lite information om Familje-/Sagoyoga.

TA EN VÄLBEHÖVLIG PAUS I ER VARDAG - ATT YOGA TILLSAMMANS - stärker gemenskapen mellan barn och vuxna och hjälpa familjer att hitta ett lugn.


Familjeyoga är ett roligt och skönt sätt att få landa, hitta fokus, vara utan press och för en gångs skull inte behöva koncentrera sig på alla ”måsten”. Att yoga tillsammans barn och vuxna har så många fördelar, i stort och smått.

På ett Familjyogapass utövar ni yogan på ett lekfullt och avslappnat sätt med mycket glädja och utan krav på prestation. Barn har yogan i kroppen, vuxna behöver hitta tillbaka till ett naturligt förhållningssätt till kropp och rörelse, det blir en win-win upplevelse! Yogan avslutas med en gemensam vila, där kropp och knopp för en möjlighet till avslappning. 

Målgrupp: barn 6 – ca 12 år och vuxna
 

Boka Familjeyoga "hemma-hos".

Är ni en föräldragrupp  eller arbetslag i förskolan som är intresserad av att prova på Sagoyoga  tillsammans? Välkommen och boka!
Ni får med er ideer och tips på hur du och ditt barn/ barngrupp kan skapa och göra yogasagor på egen hand.
Hör av er till mig på 073-201 52 75.

Foto Ingela Ljung
Foto Ingela Ljung