Lekfull yoga i höst!

Kurs start - 14/9 kl.9:30 - 10:15, 10 gånger i höst.

Inspirationen till Sagoyogan har jag fått i mina möten med barnen på förskolan. Vi har gjort många glädjefyllda sagor tillsammans! Det är en rörelseupplevelse som passar alla barn, från ca 2 år och uppåt.

En viktig del med att yoga tillsammans med barn är att det inte finns några krav på prestation. vi, vuxna och barn upptäcker yogans alla rörelser och avslappning tillsammans och det sker på olika sätt. Vi är olika och vi gör olika! Vår fantasi är vår inspiration.

Vi ger oss ut på ett äventyr tillsammans i en saga för hela kroppen. I yogan finns så många möjligheter till fantasifulla rörelseutmaningar! Ni kommer att möta och gestalta katter, hundar, kobror, fåglar och många andra spännande djur. Ni får flyga, åka båt, segla på moln och mycket annat.

I sagoyogan utvecklas t.ex. motorik, koordination, fantasi, samarbete på ett glädjefyllt sätt, vilket bidrar till att du och ditt barn lär känna kroppen inifrån och ut. Barn har yogan i kroppen, vuxna behöver hitta tillbaka till ett naturligt förhållningssätt till kropp och rörelse, det blir en win-win upplevelse!
Vi avslutar med en lugn och avslappnande stund där både kropp och knopp får vila.

Målgrupp : barn 2 - 5 år + en vuxen, begränsat antal platser
               
Anmälan: till NBV, ulrika.hagen@nbv.se eller tfn 0155-21 10 40

Se pdf för  kursinfo.

Boka Sagoyoga"hemma-hos".


Är ni en föräldragrupp  eller arbetslag i förskolan som är intresserad av att prova på Sagoyoga  tillsammans? Välkommen och boka!
  • Ni får med er ideer och tips på hur du och ditt barn/ barngrupp kan skapa och göra yogasagor på egen hand.


Hör av er till mig på 073-201 52 75.

SagoYoga i sommar!

I sommar har jag haft lyckan att få vara del av den Förtrollade trädgården på Fåfängans Kultur- och Trädgtrådcafé.

Vilka härliga möten med barn, vuxna och magiska väsen!

Foto Ingela Ljung
Foto Ingela Ljung
Foto Ingela Ljung
Foto Ingela Ljung